Lane sa polomljenom nogom koje je fotografisano kako leži na travi ispred Veterinarske stanice u Jagodini, živo ja i stavljeno na infuziju.

„Čim sam čuo da se lane nalazi ispred Veterinarske stanice, otišao sam da vidim o čemu se radi, ali veterinar Saša Tanasković je mladunče već priključio na infuziju. Lane je udareno autom, noga je polomljena ali je previjena, bolje je i ja verujem da će preživeti. Po nalogu lovnog inspektora kada se lane oporavi, ono ide u prihvatilište za napuštene životinje. Tanasković je mnogo puta do sada zbrinuo povređene životinje i ovo je za njih uobičajene procedura“ rekao je glavni veterinar ZOO vrta „Tigar“ Vlada Jovanović.

Fotografija laneta pojavila se na društvenim mrežama ali se u prvom trenutku sumnjalo da je lane previjeno i ostavljeno ispred Veterinarske stanice.

 

Jedan komentar

  • Odgovori
    Sara
    16. jula 2015.

    Pretpostavila sam da prva prica nije istinita – znajuci kako rade ljudi iz Veterinarske stanice Jagodina, bilo mi je neverovatno da bi ostavili zivotinju na travi tek tako. Nadam se da ce lanetu biti dobro!