LANE NA INFUZIJI, BOLJE JE

1

Lane sa polomljenom nogom koje je fotografisano kako leži na travi ispred Veterinarske stanice u Jagodini, živo ja i stavljeno na infuziju.

„Čim sam čuo da se lane nalazi ispred Veterinarske stanice, otišao sam da vidim o čemu se radi, ali veterinar Saša Tanasković je mladunče već priključio na infuziju. Lane je udareno autom, noga je polomljena ali je previjena, bolje je i ja verujem da će preživeti. Po nalogu lovnog inspektora kada se lane oporavi, ono ide u prihvatilište za napuštene životinje. Tanasković je mnogo puta do sada zbrinuo povređene životinje i ovo je za njih uobičajene procedura“ rekao je glavni veterinar ZOO vrta „Tigar“ Vlada Jovanović.

Fotografija laneta pojavila se na društvenim mrežama ali se u prvom trenutku sumnjalo da je lane previjeno i ostavljeno ispred Veterinarske stanice.

 

1 KOMENTAR

  1. Pretpostavila sam da prva prica nije istinita – znajuci kako rade ljudi iz Veterinarske stanice Jagodina, bilo mi je neverovatno da bi ostavili zivotinju na travi tek tako. Nadam se da ce lanetu biti dobro!

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime