Policijski službenici Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Jagodini uhapsili su sedam policijskih službenika. Uhapšeni policijski službenici A.B., N.Z., S.G., G.V., N.S., S.G., i B.L. i zaposleni u preduzeću “Srbija putevi“ R.T., sumnjiče se da su, od oktobra do decembra 2015. godine, na području grada Jagodine, izvršili više krivičnih dela primanje mita i zloupotreba službenog položaja.

Policijski službenici Sektora unutrašnje kontrole su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu, doneli rešenja o zadržavanju do 48 časova petorici policijskih službenika Policijske uprave u Kraljevu, Odeljenja saobraćajne policije.

Uhapšeni M.M., S.T., G.M., D.T., i V.P, sumnjiče se da su od avgusta 2015. do aprila ove godine, na području grada Kraljeva, počinili više krivičnih dela primanje mita i zloupotreba službenog položaja.

4 Komentara

 • Odgovori
  jovan
  15. aprila 2016.

  Samo jedna zamerka,dajte puna imena i prezimena sa slikom da znamo ko su,ovako novinarstvo samo deluje neprofesionalno i spinovano od strane sns botova,a veruhem da nije tako… Pozdrav od starog Jagodinca

  • Odgovori
   admin Autor
   15. aprila 2016.

   Gospodine, objavljivanje punih imena i prezimena pre zavrsetka procesa i cak, pravosnazne presude, po zakonu je kaznjivo i podleze sankcijama.

 • Odgovori
  ma dajte
  15. aprila 2016.

  Cekajte, ljudi ostetili budzet republike od oktobra do decembra 2015, a sta je sa politicarima na nasoj politickoj sceni koji kad jednom udju u tu pricu iz nje ne izlaze narednih 10-15 godina. koliko su oni ostetili budzet republike?! a i ovo je jako sumnjivo, sad pred izbore pokusavaju da dobiju jeftine politicke poene kako bi ostali na vlasti. eh srbijo na sta si spala. zalosno!

 • Odgovori
  Neda
  15. aprila 2016.

  A kako su hapsili Džajića i snimali ga? Nije bio D.Dž.