JAGODINA: UHAPŠENO SEDAM POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

4

Policijski službenici Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Jagodini uhapsili su sedam policijskih službenika. Uhapšeni policijski službenici A.B., N.Z., S.G., G.V., N.S., S.G., i B.L. i zaposleni u preduzeću “Srbija putevi“ R.T., sumnjiče se da su, od oktobra do decembra 2015. godine, na području grada Jagodine, izvršili više krivičnih dela primanje mita i zloupotreba službenog položaja.

Policijski službenici Sektora unutrašnje kontrole su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu, doneli rešenja o zadržavanju do 48 časova petorici policijskih službenika Policijske uprave u Kraljevu, Odeljenja saobraćajne policije.

Uhapšeni M.M., S.T., G.M., D.T., i V.P, sumnjiče se da su od avgusta 2015. do aprila ove godine, na području grada Kraljeva, počinili više krivičnih dela primanje mita i zloupotreba službenog položaja.

4 KOMENTARA

  1. Samo jedna zamerka,dajte puna imena i prezimena sa slikom da znamo ko su,ovako novinarstvo samo deluje neprofesionalno i spinovano od strane sns botova,a veruhem da nije tako… Pozdrav od starog Jagodinca

  2. Cekajte, ljudi ostetili budzet republike od oktobra do decembra 2015, a sta je sa politicarima na nasoj politickoj sceni koji kad jednom udju u tu pricu iz nje ne izlaze narednih 10-15 godina. koliko su oni ostetili budzet republike?! a i ovo je jako sumnjivo, sad pred izbore pokusavaju da dobiju jeftine politicke poene kako bi ostali na vlasti. eh srbijo na sta si spala. zalosno!

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime