JAGODINA JEDAN OD NAJPOSEĆENIJIH GRADOVA U TOKU PRVOMAJSKIH PRAZNIKA

0

Jagodina je u toku prvomajskih praznika bila sigurno jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji. Jagodinu je u neradnim danima posetilo više hiljada gostiju sa strane. Na parkinzima Turističkog kompleksa mogao se videti veliki broj automobila registracija iz Niša, Kragujevca, Beograda, Novog Sada, Smedereva, Požarevca i gradova Pomoravskog okruga.

1-maj-1„Planirali smo da porodično posetimo Jagodinu za 1.maj i to smo i učinili, supruga i ja i dvoje dece. Oduševljeni smo izletištom Potok, veštačkim vodopadom, restoranom gde smo ručali. Obišli smo ZOO vrt, deca su oduševljena malim životinjama. Obišli smo tržni centar, akva park za koji već znamo da će nam biti mesto osveženja u letnjim danima. Raspitali smo se o smeštaju, Jagodina je zaista mesto gde planiramo da provedemo neki od narednih vikenda. Divno je pobeći iz gradske gužve“ kaže Marko Veličković iz Beograda.

Zahvaljujući tome što se prvomajski praznik nadovezao na vikend i mogu da se spoje četiri neradna dana, u Jaagodinu je stigao veliki broj gostiju i svi smeštajni kapaciteti su popunjeni.

„Oduševljeni smo hotelima, Jagodina može da se pohvali savršenom organizacijom, za svakoga ima po nešto. Odmorili smo se, dobro1-maj-4 smo jeli, deci je bilo zanimljivo i planiramo da dođemo ponovo“ kaže Zoran Spasić iz Niša.

Hoteli koji su u toku neradnih dana popunili svoje smeštajne kapacitet su Wing club, Hill hotel i hotel i spa ALFA. Posetiocima iz drugih gradova posebno je bio zanimljiv Muzej voštanih figura, a najveću pažnju privukao je vodopad. Jagodina je već godinu dana unazad mesto gde rado vikend provode i gosti iz Bugarske i Makedonije.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime