JOŠ SAMO TRI MESTA U ŠKOLICI PROGRAMIRANJA „SMILE“

0

Činjenica je da današnja deca provode mnogo vremena za računarom. Za mnoge roditelje to je zabrinjavajuć podatak. Složićemo se, s pravom.

Ipak, računar ne mora i ne treba da služi samo za gubljenje vremena. Pitate se: Kako? U našoj školici mogu naučiti da kvalitetno provedu vreme za računarom, a da istovremeno nauče nešto što im neće biti od koristi samo danas, već tokom celog života.

Plan i program naše jednogodišnje školice obuhvata sledeće oblasti: osnove rada na računaru, bezbednost na internetu, obrada fotografija, 3D modeliranje i izrada animacija, video produkcija, web dizajn, programiranje igara, i rad sa LEGO robotima.

Ako ste se prepoznali u ovoj priči, a vaše dete ima između 6 i 14 godina, predlažemo vam da iskoristite narednih nekoliko dana i prijavite se, s obzirom da je ostalo još vrlo malo vremena do početka nastave i broja slobodnih mesta u grupama.

Za prijave, kao i sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona: 063 627 987 ili putem e-maila [email protected]

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime