JAGODINA I RESTORAN „360 SKY&LOUNGE“ CENTAR VINSKOG SVETA

0

U restoranu „360 Sky&lounge“ u Jagodini, prošle nedelje održan je Festivan vina „Wine In The Clouds 2017“. Učešće su uzele vodeće vinarije u Srbiji.

„Vinarija Pik Oplenac nalazi se u Topoli, nalazimo se na mestu starog Navipa i uspešno poslujemo od 2014. Zadržali smo tradiciju proizvodnje vina starog Navipa, ali smo proizvodnju osavremenili. Osnovna linija vina je linija Tron“ aže Tanja Čanović.

Vinarija Bovin osnovana je 1998. godine i takođe je uzela učešće na Festivalu vina u Jagodini.

„Svake godine beležimo rast proizvodnje. Kvalitetna vina baziramo na uzgoju sorte Vranac. Imamo i širok aortiman belih vina. Dobitnici smo prestižnih nagrada. Imamo oko 75 hektara svojih vinograda“ kaže Pavle Popović.

Na Festivalu je učestvovala i vinarija „PIANO“ kao i vinarija „Zvonko Bogdan“.

„Raspolažamo sa velikom izborom različitih vina, imamo oko 60 hektara vinograda. Zadovoljstvo nam je a smo na Festivalu vina“ kaže Maja Stojanović.

Prema rečima menadžera Nikole Pavićevića, Festival će se odravati svake godine.

„Naš restoran je mesto gde se preferiraju dobra vina i želeli smo da predstavimo sva vina koja se nalaze u našoj vinskoj karti. Sa nama su vinarije: Braća Rajkovć, Piano, Vinis, Rubin, Ivanović, Zvonko Bogdan, Kovačević, Pik Oplenac i još mnoge druge. To su najbolje vinarije u zemlji i ponosni smo na saradnju sa njima“ kaže Pavićević.

Restoran „360 Sky&lounge“ nalazi se na vrhu Đurđevog brda u Jagodini.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime