Za svakog đaka sa teritorije Jagodine po 10.000 dinara

0

Na predlog Skupštine grada Jagodine u Hali sportova u Jagodini organizovan je prijem za sve đake prvake sa teritorije grada Jagodine, što uključuje gradsko područje i 52 sela, na kome je svim đacima prvacima sa teritorije grada Jagodine dodeljeno po 10 000 dinara.

„Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma nije prisustvovao današnjem prijemu, jer je ranije rekao da je briga o svima građanima njegova obaveza kao predsednika Skupštine grada, a ne, kako je kazao, da se time hvali. Na teritoriji grada Jagodine ima oko 600 đaka prvaka, što je na nivou prošle godine. Prijeme za đake prvake, na kojima je đacima prvacima uručivana novčana podrška za početak školske godine, Skupština grada Jagodine organizovala je ranijih godina. Halu sportova u Jagodini ispunili su danas deca, njihovi roditelji i bake i deke“ navode u Skupštini grada.

Organizovan je i prigodan dečiji program u kojem su nastupili glumac Bojan Miloradović i članovi Velikog teatra iz Jagodine i dečja sekcija Kulturno – umetničkog društva iz jagodinskog sela Glogovac.

Prethodni tekstPojačana kontrola saobraćaja, i dalje se vozi pod dejstvom alkohola i opijata
Sledeći tekstNa FPNJ još slobodnih budžetskih mesta na svim smerovima

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime