GDE JE SVE SAOBRAĆAJ OTEŽAN U SRBIJI

0

Saobraćaj u Srbiji, na putevima prvog i drugog reda, odvija se bez zastoja, sem na deonicama gde je usporen jer izlivanja pojedinih reka i bujičnih potoka, a zatim njihovo povlačenja ostavlja veću količinu zemlje i mulja na kolovozu što povećava klizavost puta i otežava vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Saobraćaj je posle izlivanja veće količine vode normalizavan na auto-putu u blizini naplatne stanice Umčari.

Voda se povukla, a saobraćaj je u potpunosti normalizovan na putu Beograd-granični prelaz Vatin, u centru naseljenog mesta Uljma.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na prelazu Horgoš su oko 300 minuta, a na prelazu Kelebija do 90 min. Radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, na delu auto-puta od naplatne rampe „Doljevac“ do petlje „Leskovac centar“, u oba smera, izvodiće se do 23. juna svakog dana u periodu od 7.00 do 19.00. Za vreme prva faze radova, za saobraćaj će biti zatvorena krajnja leva (brza) saobraćajna traka.

Radovi na održavanju putne opreme u zoni tunela „Stara Straževica“, na beogradskom Kružnom putu izvodiće se danas u periodu od 9.00 do 17 časova. ;U toku radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

U petak 9. juna u vremenskom periodu od 9.00-13.00 i od 14.00-18.00 bie potpuno obustavljen saobraćaj ;na putu od Koceljeve do Osečine, zbog izvođenja radova. Alternativni putni pravac vodi preko Valjeva.

Do 6. jula biće izmenjen saobraćaja zbog radova u na delu auto-puta na novoj petlji „Nova Pazova“, na putu Beograd – Novi Sad. Zbog radova za saobraćaj će biti zatvorene sve saobraćajne trake u smeru ka Novom Sadu u dužini od 800 metara. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno stranom auto-puta koja vodi ka Beogradu.

Od 6. juna izmenjenj je režim saobraćaja u zoni čeone naplatne stanice „Bubanj Potok“, zbog rušenja kompleksa čeone naplatne stanice „Bubanj Potok“. U zoni naplatne stanice „Bubanj Potok“ – Jug za saobraćaj vozila će se koristiti po dve saobraćajne trake po smeru vožnje. Radovi će u ovoj fazi trajati do 21. juna.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime