Dok opozicija u Jagodini „preti“ lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma igra kolo sa građanima Srbije i očigledno, ne brine. Marković je danas poveo kolo u Petrovcu na Mlavi. On je sa predstavnicima koalicije okupljene oko SPS -a, posetio ovaj grad.

„Jedini sam političar i predsednik parlamentarne stranke koji nema obezbeđenje. I oni iz opozicije i pozicije imaju obezbeđenje, minimum po pet momaka. Neki iz opozicije imaju 15. Ja sam čovek iz naroda, ne stidim se kola, naše tradicije, istorije, uvek zaigram kolo s narodom kad god mi se pruži prilika“ rekao je Marković.

ppnSrpska napredna stranka u Jagodini najavljuje apsolutnu pobedu.

„Pre dve godine u Jagodini SNS je ubedljivo pobedila na parlamentranim izborima. Očekujem od vas da 24. aprila bude još ubedljivija. Hoćemo 50 procenata plus jedan glas. Jagodina doživljava promene koje više niko ne može da zaustavi“ rekao je na tribini SNS, predsednik gradskog odbora te stranke Nikola Radosavljević.

Danas je u Jagodini listu predala Koalicija DS-LDP-ZZS-SPO ,,Jagodina moj grad“ a predsednica GO LDP, Marija Đorđević rekla je da građani Jagodine zaslužuju mnogo bolju vlast od sadašnje.

Na ove „pretnje“ Palma očigledno mnogo ne reaguje.

 

 

Jedan komentar

  • Odgovori
    29. marta 2016.

    Ma nije se uhvatio u kolo od sreće nego od muke, odigrao je on svoje.