DEO JAGODINE BEZ GREJANJA, „POCEPANI“ TOPLOVODI, POPRAVKE U TOKU

0

Deo Jagodine danas je bez grejanja, jedan deo stanova još uvek nije osetio toplotu za koju je zadužena Toplana. Polovina B bloka i S zgrada danas je morala da uključuje klime, grejalice i radijatore na struju.

nadezda-puric-markovic_hs„B4 i B5 zgrade su bez grejanja zbog pocepanog toplovoda, radnici rade na saniranju ovog problema i grejanje će biti pušteno sutra. Što se tiče S12 i S13 zgrada problem je isti, kvar na toplovodu i radnici će raditi na popravci sutra. U još nekoliko zgrada u Jagodini su rekonstruisane podstanice pa će grejanje biti pušteno sutra i prekosutra. Kako koja podstanica bude završena, grejanje će tim intenzitetom biti puštano. Molimo za razumevanje, radnici su ceo dan na terenu i činimo apsolutno sve što je u našoj moći da problem najbrže moguće rešimo“ rekla je za Infocentralu, direktorka Toplane Nadežda Marković Purić.

Prema njenim rečim, deo zgrada biće topao sutra, a deo prekosutra. Temperatura u Jagodini je oko 11 stepeni, a očekuje se da u većernjim satima bude ispod 10. Toplana zagreva oko 375.000 kvadrata, 296.000 kvadrata stambenog i 79.000 poslovnog prostora.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime