DANAS VEOMA TOPLO UZ MOGUĆE PLJUSKOVE

0

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, a po podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, na jugozapadu i jugu zemlje očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni, krajem dana u skretanju na jugoistocni. Najniža temperatura od 14 do 22 stepeni C, najviša od 33 C do 37 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti pretezno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, severozapadni, krajem dana u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura oko 22 C, najviša oko 34 C.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do kraja juna će biti vrlo toplo, sa maksimalnim temperaturama od 33 do 37 C, samo će u ponedeljak temperatura biti u manjem padu, od 28 C na severu do 34 C na istoku.

U nedelju će biti pretežno sunčano. Po podne na severozapadu, do kraja dana i u ponedeljak i u ostalim krajevima osveženje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Od utorka do petka pretežno sunčano, samo u brdsko-planinskim predelima retka pojava popodnevnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

U petak po podne na severozapadu, do kraja dana i u subotu i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i padom temperature.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime