ZAJEČAR – AUTOBUSI NISU MOGLI DO OKOLNIH SELA

0
ZAJEČAR- Veliki broj autobusa u Zaječaru danas nije stigao do svojih odredišta. U 9 sati u Zaječaru je izmereno -10C.
-Saobraćaj se na putevima u Zaječarskom regionu odvija otežano, s obzirom da na kolovozu ima 3-4 cm ugaženog snega, kaže Dragan Miletić načelnik Odeljenja saobraćajne policije u zaječarskoj Policijskoj upravi.
Posebno je otežan autobuski saobraćaj. Autobusi prevoznika „Nikolić prevoz“ jutros nisu uspeli da stignu do velikog broja zaječarskih sela. Autobus koji saobraća do Halova i Šipikova stigao je samo do Velikog Izvora. Autobus koji je trebao da stigne do Trnavca došao je samo do Vražogrnca, a autobus koji ide do Planinice jutros je stigao samo do Lubničke raskrsnice.
Autobus jutros nije uspeo da stigne ni do Zagradja i Marinovca, išao je samo do Vrbice, dok je autobus koji ide do Lasova došao samo do Šljivarskog brda.
Ovog jutra nije išao ni autobus do Gamzigrada. Kako kaže Milko Todorović, pomoćnik gradonačelnika zadužen za bezbednost saobraćaja ovaj autobus išao je samo do Gamzigradske banje, ne i do Gamzigrada iz bezbednosnih razloga.
Autobus koji saobraća u salaškom kraju, odnosno do Tabakovca, Salaša i Brusnika jutros je stigao samo do „Metriške table“.
Na putevima prvog prioriteta snega ima do 5 cm, na putevima drugog prioriteta do 10 cm, a kolovozi na putevima trećeg prioriteta su pod snegom 5-10 cm, dok u višim predelima mestimično ima snega i preko 10 cm.
Jak vetar, povremeno i mestimično u višim predelima, na prevojima i otvorenim, „brisanim“ prostorima pravi nanose od pola metra do metar.
Davor Marušić
Prethodni tekstJAGODINA DALEKO OD VANREDNOG STANJA
Sledeći tekstRAČA POD SNEGOM, PUT PREMA KRAGUJEVCU PROHODAN

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime