ZOO VRT I TIGRIĆE ZA MESEC DANA POSETILO 6.000 LJUDI

0

Jagodinski tigrići svakodnevno privlače pažnju posetilaca koji dolaze iz svih krajeva Srbije kako bi ih videli i proveli dan u Jagodini. Kako je saopštila Turistička organizacija grada i ZOO vrt u Jagodini, za samo mesec dana oni su privukli oko 6.000 posetilaca, uglavnom dece.

tigrici-i-konjic„Juče smo imali oko 1.000 poseta za samo jedan dan. Svi oni došli su da vide tigriće a zatim obišli i ostale životinje u ZOO vrtu i uživali u lepom ambijentu celog turističkog kompleksa. Možemo reći da su u poslednjih mesec dana, tigrići naša najveća atrakcija i ukoliko uzmemo prosek da je bilo 200 ljudi dnevno, a uglavnom ih je više, možemo reći da je za mesec dana ZOO vrt posetilo više od 6.000 ljudi. Pre nekoliko dana oni su i redovno vakcinisani, posetioci dva puta dnevno kada je lepo vreme imaju priliku da ih vide i pomaze. Naši najdraži posetioci su, naravno deca“ rekao je veterinar ZOO vrta u Jagodini, Vladimir Jovanović.

Roditelji tigrića su poznati par bengalskih tigrova Nataša i Sai. Oni su sada teški oko 8 kg i uskoro neće moći da budu dostupni posetiocima niti će moći da ih dodirnu i pomaze.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime