ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PEVA ZA JAGODINCE

2

Srpska zvezda Željko Joksimović održaće večeras u 19 sati prvi put koncert u Jagodini! On će nastupiti na bini VIVO šoping parka

Posle veoma uspešne turneje po Makedoniji i u regionu, domaća publika imaće priliku da uživa u koncertu Željka Joksimovića u četvrtak 18. septembra. Prvi put u u svojoj dugogodišnjoj karijeri Joksimović će održati koncert u Jagodini!

slika-zeljko-joksimovic-fanovi-eurosonga-obozavaju-nase-lane-slike-8795-1-1
Povodom otvaranja Vivo Shopping Parka u Jagodini, u organizaciji i produkciji Vivo Park-a i Skymusic-a na novoj lokaciji i u neposrednoj blizini popularnog Akva parka i Zoo Vrta, najbolji pevač u regionu priprema pravi spektakl pod otvorenim nebom.
Na prostoru koji može da primi više od 10.000 ljudi Joksimović će se predstaviti jagodinskoj publici koja ga već dugo vremena sa nestrpljenjem očekuje. Dobrodošli su svi, koncert je poklon koji najavljuje brojna iznenađenja te večeri u Jagodini.

VLADO GEORGIEV SKLON KAŠNJENJU?

Iako su u anketi koja je postavljena na sajtu VIVO šoping parka, Jagodinci više glasova poklonili Vladu Gergievu, njegov menadžment tim nije mogoa da potvrdi da bi proslavljeni pevač mogao da ispoštuje satnicu. U VIVO šoping parku poručuju da se verovatno radi o brojnim obavezama Gergieva.

Prethodni tekstU SRBIJI JE VAŽNIJE KAKAV SI SA SEKRETARICOM MINISTRA, NEGO SA MINISTROM
Sledeći tekstZeljko Joksimović peva u kafani ,,Jovano, Jovanke,,

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime