Zbor građana u Busilovcu, razgovor s meštanima o planiranju budžeta

0

U selu Busilovac održan je zbor građana kako bi meštani ovog sela mogli da učestvuju u planiranju budžeta za sledeću godinu i sa predstavnicima opštine razgovarali o tome šta im je najpotrebnije.

„Ove godine nastavljamo asfaltirnje ulica, posebno onih za koje su meštani Busilovca smatrali da su od najveće važnosti. Radili smo sanaciju puteva, javnh objekata u selu. Ambulanta će dobiti kompjuter i pristup internetu u narednih par dana. Selo ima fiskulturnu salu, sređene su javne površine“ rekao je predsednik opštine Paraćin Saša Paunović i dao reč meštanima.

Jedan od zahteva bio je da se srede ivičnjaci na putu. Paunović je rekao da to može da se izvede pošto se bude završilo asflatiranje ostalih sela, i ukoliko za dodatnim radovima prema proceni srtučnjaka bude bilo potrebe.

Bilo je reči o izgradnji vodovoda i kanalizacije za seoske mesne zajednice gde ih nema.

Meštani su tražili postavljanje ležećih policajaca a Paunović je rekao da su za to zaduženi saobraćajni inženjeri koji tumače saobraćajne uslove a u ovom slučaju nije moguće postaviti saobraćajnog policajca odmah posle krivine jer to ugrožava bezbednost.

 

 

Prethodni tekstPaunović čistio rastinje pored seoskih puteva (VIDEO)
Sledeći tekstMiloš Milohanović, student Univerziteta u Beču – Ne osećam kao da sam zauvek otišao iz Srbije

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime