MILOŠU POTREBNA POMOĆ, SVAKI DINAR PUNO ZNAČI!

0

Jasmina i Goran Stojanović, poreklom iz sela Mađere, žive u jednosobnom, iznajmljenom stanu u Prokuplju zajedno sa obolelim sinom Milošem koji je do sada imao dve operacije tumora vilice i jednu operaciju noge. Roditelji su bez posla, i strahuju da će ih za koji dan stanodavci izbaciti na ulicu.

Na desnom kolenu mu je ugrađeno metalno ojačanje i posle te intervencije Miloš se otežano kreće i ne može normalno da obavlja fiziološke potrebe. Učenik je četvrtog razreda Tehničke škole u Prokuplju. Prošlu školsku godinu završio je sa vrlo dobrim uspehom.

Miloš, osim što u školu odlazi gladan, ima još jedan veliki problem. Da li zbog bolesti ili nemaštine, drugovi su ga odbacili, tako da je prinuđen da sedi sam na časovima i u samoći provodi odmore. Njemu ne smetaju tuđe skupe patike, markirana garderoba, ali izgleda da većina beži od bolesnih ljudi, pa i dece.

Miloševi roditelji su nezaposleni, otac je nedavno ostao bez posla, a majku poslodavci odbijaju zbog bolesnog deteta. I dok je radio u jednoj piceriji, Milošev otac je slabo zarađivao. Sada porodica Stojanović zavisi od minimalne socijalne pomoći, a treba platiti kiriju za stan, nabaviti hranu, ogrev…

Miloš uskoro ima i operaciju noge, i treba da sakupi novac za banju pre nego što ode da se operiše.

– O drvima za zimu možemo samo da sanjamo. Za sada mi je najgore što ne mogu da mu pripremam redovne obroke. I danas mi je otišao u školu gladan – očajna je majka Jasmina.

Žiro račun za pomoć Milošu Stojanoviću
Agrikol banka
330-4700100324934-62

Uputstvo za uplatu u inostranstvu:
AGRIFPP – Credit Agricole Paris
acc. With Institution: 57A
MEBARS22
CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad
Beneficary: 59:
IBAN RS35330473020129756036
Miloš Stojanović
Donja Konjuša BB
Serbia

Ovo je život na silu,dečak koji je preziveo tri operacije slabog imuniteta,mekanih kostiju kao saće,živi život bez hrane,teško preživljava bez krova nad glavom, i takođe koji treba da ima i cetvrtu operaciju umnjaka.

Unapred hvala.

Mama bolesnog dečaka možete kontaktirati na broj:

http://beograd.in/pomozimo-da-ne-zavrsi-na-ulici-decak-koji-je-imao-tri-operacije-gladuje/

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime