ZAVRŠEN PUT R – 161

0

Najavljeno asfaltiranje puta R-161 od ulaska u selo Dvorište iz pravca Despotovca do mesta „Borići“, je završeno. Uloženo oko 80 miliona dinara

Radovi su počeli u četvrtak 30.10. a planirano je da za 20 dana, kada se očekuje finalizacija meštani i svi oni koji su fizički vezani za ova kraj gornje Resave dobiju novi put, rekao je predsednik Opštine Despotovac, Dejan Nenadović, prilikom posete.

On je istakao da je veoma zadovoljan, jer je ovaj put veoma kritičan. Tako da se prvo uklanjaju ostaci starog a onda postavlja novi asfalt. Predsednik se posebno zahvalio Putevima Srbije koji su uložili velike napore da ovaj put bude završen i projekat finansirali sa preko 80 miliona dinara.

Meštani su delimično zadovoljni završenim asfaltom, jedan od njih Milomir Radisavljević ističe značaj ovog puta za sve meštane i turiste -Završeno je asfaltiranje puta od ulaza u Dvorište iz pravca Despotovca do „Borića“. Meštani su naravno zadovoljni. Biće i još zadovljniji kada se završi i put od „Vražije Bare“ do ulaza u selo. Neće samo žiteljima Dvorišta mnogo značiti, već i celoj gornjoj Resavi, kao i turistima koji dolaze iz svih krajeva, kaže on.

Međutim pored pohvala, ovaj meštanin daje i predloge gde bi još trebalo dotrajali put urediti.

-Šteta je, što nisu imali sredstva da isprave i neke krivine i put prošire na jednom kritičnom mestu, kaže Milomir.

Nema sumnje da će put koristiti svima koji bilo zbog poslovnih obaveza ili uživanja u turističkim lepotama moraju da prođu ovim putem, poznatijim kao R-161.

M.M.

Foto: Milomir Radisavljević

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime