Zaplovio brodić Kapetan Koča (VIDEO)

0

Jagodina dobila novi turistički sadržaj. Krenuo turistički brodić od Kočinog hrasta u Kočinom Selu kraj Jagodine. Prvu kartu za prevoz brodićem kupio Palma, sa Palmom u brodiću, žurka i muzika

“Danas smo otvorili nov turistički sadržaj. Kod Kočinog hrasta u Kočinom Selu kraj Jagodine, istorijske i turističke destinacije, krenuo je da plovi Velikom Moravom turistički brodić. Želimo u Jagodini da ličimo na velike gradove kao što su Beograd, Beč, Budimpešta, koji imaju mnogo brodova, brodića i čamaca. Mi smo u Jagodini stvorili takve uslove da sva deca i plivaju i klizaju i skijaju. Napravili smo prvi u Srbiji Akva park, prvi smo napravili klizalište i skijalište u gradu”, rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma u Kočinom Selu na početku rada turističkog brodića. “Srbija će na osnovu broju stanovnika biti prva zemlja u Evropi po broju vakcinisanih, a to je zahvaljući tome što je Srbija prva nabavila četiri vrste vakcina i uskoro ćemo postići kolektivni imunitet i time su se otvorila vrata za turiste da dolaze u našu zemlju. Pored toga, Srbija je najbolja destinacija za investitore jer postoji stabilnost dinara, ekonomska sigurnost, zdravstvena bezbednost, međunarodna popularnost i kada sve to sagledaju, veliki investitori i vlasnici velikih kompanija traže državu baš kao što je Srbija, gde postji sigurnost njihovog kapitala.”, ocenio je Marković. “Želim da se zahvalim svim odbornicima u jagodinskom parlamentu, i Jedinstvene Srbije i SPS – a i Srpske napredne stranke i koalicije BUNT – Prava Jagodina i Grupe građana “Mita Arsić” i Pokreta za obnovu Kraljevine Srbje, što sve najvažnije odlkuke u interesu naših građana donosimo jednoglasno” rekao je Marković.

OVO JE NAŠA ŽURKA, ŽURKA NA ČAMCU. KO NE VOLI ŽURKE I MUZIKU TAJ JE ZA PREGLED KOD SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ

“Nastavljamo u smeru kojim smo započeli, a muzika je naš lek. Najvažnije je da vam je porodica živa i zdrava, radna mesta i muzika. I mogu da nam se rugaju oni drugi, da govore o muzici šta hoće, ali ovo je naša žurka, žurka na čamcu. Oni koji ne vole žurke i muziku, oni su za pregled kod Slavice Đukić Dejanović”, poručio je Palma. Turistički brodić plovi od Kočinog hrasta u Kočinom Selu do mosta u selu Ribaru i nazad i ta vožnja traje sat vremena, a cena plovidbe od jednog sata je 500 dinara, a uz vožnju dobijate i srpsku gibanicu i piće. Istorijsko – turističko destinacija Kočin hrast u Kočinom Selu ima u svojim sadržajima i sportski teren, šetališnu stazu od Kočinog sela do sela Ribara, dečije igralište, park, roštilje koje mogu da koriste porodice kada dođu u ovu oazu, restoran i sređenu obalu i besplatan parking. Svemu tome danas se pridružio i turistički brodić koji nosi naziv “Kapetan Koča. Prvu vožnju ovim brodićem obavili su predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma i odbornci i novinari i naravno harmonikaši, muzičari uz presmu “Oj Moravo tija reko”.

Prethodni tekstJednogodišnji pomen kreatorki Gorani Radojević
Sledeći tekstOd 15. juna besplatna putarina kroz Makedoniju, kartice će se deliti na granici

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime