ZA PRETNJE VUČIĆU PREKO MREŽA – ELEKTRONSKI NADZOR I ZABRANA KORIŠĆENJA INTERNETA!

0

Okrivljenom Milanu Malenoviću, koji je preko društvenih mreža pretio premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, ukinut je pritvor i izrečena mu je mera zabrane napuštanja stana, uz elektronski nadzor i zabrana korišćenja interneta, saopšteno je danas iz Višeg suda u Beogradu.

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu smatra da sve utvrđene okolnosti ukazuju da nije opravdano i nužno određivanje pritvora, kao najteže mere obezbeđenja prisustva okrivljenog i nesmetanog vođenja krivičnog postupka.Ukoliko okrivljeni prekrši meru zabrane napuštanja stana, protiv njega može biti određen pritvor, piše u saopštenju.

Izrečena mere zabrane napuštanja stana prema okrivljenom može trajati dok za to postoji potreba, a najduže do pravnosnažnosti presude, s tim što je sud dužan da svaka tri meseca ispita da li je dalje trajanje mere opravdano.

Milan Malenović (52) zamenik glavnog urednika Tabloida, uhapšen je 18. avgusta zbog pretnji smrću premijeru Aleksandru Vučiću i ministrima u Vladi Srbije, preko društvenih mreža.

Beta

Prethodni tekstDEKICA IZ BERLINA OBJASNIO ŠTA JE STIL
Sledeći tekstOBOREN REKORD, VIŠE OD 10.000 LJUDI POSETILO MUZEJ DINOSAURUSA U SVILAJNCU! POZNATI SADILI STABLA!FOTO

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime