DEKICA IZ BERLINA OBJASNIO ŠTA JE STIL

0

Kada na internetu osvane jedna, ili mnogo vaših fotografija, koje nastoje da potvrde kako imate stila i kako sjajno izgledate, verovatno je da takve vesti nećete demantovati. Čak i kada se različiti portali utrkuju da vam dodaju koju godinu više, kao što se to dogodilo Güntheru Antonu Krabbenhöftu o kojem pišu mnogi, tvrdeći da ima 104 godine i da je ikona modernog stila,..

stilgodpsodin iz berlinaAnton Günther Krabbenhöft, možda ima manje od 100 godina, ali to ne znači da je stil berlinjavnost ostala uskraćena da kod ovog gospodina primeti stilske odlike kakve neće još dugo sresti na stranoj i domaćoj omladini. Kao što je većini dobro poznato, moda je promenljiva ali neke stvari su uvek u njoj obavezne i prisutne. Ako ste kao tinejdžer imali loš ukus, to ne znači da ćete do starosti grešiti, ili ne mora da znači, jer ono što je bilo moderno pre par godina ponovo će se vratiti, a čovek uvek može da uči na svojim greškama. Međutim, ma koliko današnji hipsteri želeli da budu unikatni, drugačiji posebni i kreativni, stvari im ne idu na ruku, naročito kada ih jedan vremešni gospodin iz Berlina „oduva“ iz sveta mode, na dosta elegantan način.

Prema Krabbenhöftovim rečima on se ovako oblačio čitav svoj život, kao i da su pojedini komadi garderobe koje on nosi zapravo prisutni tokom čitavog 20. veka, ali da je oko posmatrača bilo nedovoljno pažljivo da ih i primeti.

http://citymagazine.rs/clanak/jedan-dedica-ce-vam-objasniti-sta-je-stil

stil berlin 3sttttt

Prethodni tekstNADMETANJE ZA „PANČEVAC“ ZAVRŠILO SE NA 238.000 EVRA
Sledeći tekstZA PRETNJE VUČIĆU PREKO MREŽA – ELEKTRONSKI NADZOR I ZABRANA KORIŠĆENJA INTERNETA!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime