ZA DESET UDARACA SEKIROM DOBILA 12 GODINA ZATVORA

0
daliborka
Advokat Daliborka Marković

Viktorija Klarić (42) osuđena je na 12 godina zatvora zbog ubistva 10 udaraca sekirom Baneta Ilića (60) iz Subotice kod Svilajnca. Zbog pretrpljenog moždanog udara pola godine pre ubistva, Viktorija je imala gotovo oduzetu desnu stranu tela, što je nije sprečilo da posle maltretiranja koje je trpela kako je rekla na sudu, pravdu uzme u svoje ruke

viktorija kuca ofotMN
Kuća u kojoj je ubijen, foto MN

„Viktorija je u Bosni bila udata, ali su je kao Srpkinju izbacili na ulicu, te je ona stomakom za kruhom došla u Srbiju. Potucajući se našla je jednog muškarca pa ju je on prodao drugom, trećem itd. Tako je doša do Baneta koji ju je podvodio prijateljima po selu. Ona je htela da ga napusti ali joj on to nije dozvoljavao. Kobnog jutra joj je kao dozvolio da ga napusti, a onda se predomislio. Došlo je do sukoba“ kaže advokat Daliborka Marković.

Viktorija nije bila prva Banetova žena sa kojom je živeo.

„Viktorija je ispričala da je bila žrtva seksualnog iživljavanja Baneta i njegovih prijatelja, da su je silovali, mučili, gorili cigaretama po telu i genitalijama. Nekoliko puta u toku noći bila je silovana. Imala je i pre toga težak život. Odmah je priznala da ga je ubila kada su je uhvatili.

Ona je posle dvodnevne potere pronađena i uhapšena u Petrovcu na Mlavi, a jagodinska policija joj je odredila meru zadržavanja od 48 sati.

 Viktorija je 15. februara prošle godine sekirom Iliću nanela 10 udaraca po glavi i vratu, od kojih je on odmah preminuo. Njegovo beživotno telo pronađeno je u njegovoj kući dan kasnije. Policija je posle hapšenja ubice na jednoj njivi u blizini Petrovca pronašla sekiru kojom je izvršeno ubistvo.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime