VOZ „ROMANTIKA“ 25.JULA DO JAGODINE

0

„Železnice Srbije“ su od danas počele prodaju karata za vožnju muzejsko-turističkim vozom „Romantika“, koji će 25. jula saobraćati do Jagodine, a karte se mogu kupiti na na šalteru 19 na glavnoj železničkoj stanici u Beogradu, saopšteno je iz „Železnica“.

U prodaji karte za voz "Romantika" do Jagodine

Foto:Tanjug

BEOGRAD – „Železnice Srbije“ su od danas počele prodaju karata za vožnju muzejsko-turističkim vozom „Romantika“, koji će 25. jula saobraćati do Jagodine, a karte se mogu kupiti na na šalteru 19 na glavnoj železničkoj stanici u Beogradu, saopšteno je iz „Železnica“.

Kako je navedeno, povratna karta za odrasle iznosi 772 dinara u vagonu prvog razreda, 644 dinara za drugi razred i 536 dinara za vagon trećeg razreda, a deca do šest godina prevoze se besplatno, dok je vozna karta za decu od 6 do 14 godina 386 dinara.

Cena karte od 386 dinara važi i za penzionere, ali samo za vožnju u vagonima drugog i trećeg razreda.

Polazak muzejskog voza sa glavne železničke stanice Beograd je u subotu, 25. jula  u 8.00 sati, a u Jagodinu stiže u 11.10 sati.

Iz Jagodine voz kreće po redu vožnje u 18.20 sati, a dolazak na glavnu beogradsku železničku stanicu je u 21.45 sati. U sastavu ovog voza saobraćaće vagoni prvog, drugog i trećeg razreda kao i bife kola, stoji u saopštenju.

http://www.pressonline.rs/info/biznis/359377/u-prodaji-karte-za-voz-romantika-do-jagodine.html

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime