BALŠA UZEO BABIĆU SAT

0

Poslanik Demokratske stranke Balša Božović juče je pošteno ojadio kolegu iz vladajućeg SNS-a Zorana Babića. Naime, tokom skupštinske rasprave o Predlogu zakona o konverziji zemljišta Božović je uspeo da od Babića uzme – sat!

Rasprava je u jednom trenutku “krenula“ drugim tokom, pa su dvojica poslanika umesto o amandmanu koji je podnela Demokratska stranka, polemisali o njihovoj imovini. Babić je kritikujući Božovića da poseduje veću imovinu, a kao ilustraciju za to naveo da njegov (Babićev) ručni sat nije mnogo vredan, rekao da pristaje da taj sat zameni za skupoceni Božovićev.

Međutim, pošto Božović nije imao sat, prišao je Babiću i uzeo njegov sat, ne obazirući se na pitanje predsedavajuće Maje Gojković “poslaniče Božoviću kuda ste krenuli?“.

– Babić je rekao da menja svoj sat za moj. Pristao sam. Pošto ja nemam sat, uzeo sam njegov… Posle toga sam mu predložio da menjamo i imovinu. E, tu se več ućutao – prokomentarisao je Božović na tviteru rezultate jučerašnjeg verbalnog okršaja sa šefom naprednjačkog kluba u Skupštini.

Božović se našalio i na račun Babićevih lapsusa, pa je dodao i da je Babiću “vazduplohov pao”. Babić se nije oglašavao ovim povodom.

http://www.pressonline.rs/info/biznis/359377/u-prodaji-karte-za-voz-romantika-do-jagodine.html

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime