Vladica Milanović: Ne učestvujemo u nameštanju utakmica

0

Fudbalska Superliga je na skeneru UEFA zbog sumnjivih mečeva. Mirko Poledica je otkrio o kojim utakmicama se radi kada je istraživanje UEFA o nameštaljkama u srpskom fudbalu u pitanju, to su mečevi Železničara i Borca (1:0), odnosno Trajala i Jagodine (3:0). 

„Fudbalski klub Jagodina ne učestvuje u nameštanju utakmica i nemamo ništa sa tim. To što je baš naša utakmica pod sumnjom možete da zahvalite sudijskoj organizaciji Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Milanom Karadžićem. Sudijska organizacija direktno utiče na rezultate dobrog dela mečeva u Srbiji, pa kad imaju toliku moć, a pošto imaju toliku moć, mogu i da zarađuju na klađenju. Jagodina ne želi da namešta i samim tim im smeta“, rekao je Vladica Milanović, predsednik FK Jagodine inače sin Gorana Milanovića, nekadašnjeg potpredsednika FSS.

„Nama crtaju metu i žele da ispadnemo iz lige. Nemamo šanse da se spasemo, jer protiv sudija ne možemo da igramo. Sa protivničkim timovima bismo se borili, ali sa sudijama ne možemo. Ne sviraju nam čiste penale, rade sve na našu štetu i nadamo se da će neko tome stati na kraj“, rekao je Milanović.

Prethodni tekstU Svilajncu pomoć ugostiteljima u vidu oslobađanja od nekih naknada
Sledeći tekstPenzionerima stižu vitaminski paketi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime