U Svilajncu pomoć ugostiteljima u vidu oslobađanja od nekih naknada

0
Predsednik Opštine Svilajnac, Predrag Milanović rekao je da će opština Svilajnac pružiti pomoć privrednicima koji su najviše ugroženi epidemijom Covida 19:
„Opština je već donela jednu meru, a to je da će svi ugostiteljski objekti na teritoriji opštine Svilajnac biti oslobođeni plaćanja naknade za zauzeće javne površine za letnje bašte. To je mera koja je vrednosti 1,5 milion dinara. Osim toga, videćemo šta to još možemo mi kao opština da uradimo u narednom periodu da pomognemo najugroženije privrednike“.
 
 
——————————————————————————————————
 
 
Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“
Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.
 
Prethodni tekstU Svilajncu vakcinacija u kompanijama i mesnim zajednicama
Sledeći tekstVladica Milanović: Ne učestvujemo u nameštanju utakmica

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime