VIVO ISPUNIO OČEKIVANJA, PALMA ZAIGRAO

0

Danas je otvoren VIVO šoping park u Jagodini a 33 lokala koliko je smešteno u ovom tržnom centru, otvorilo je svoja vrata za brojne posetioce.

2

,,Moja ideja je bila da na ovoj lokaciji bude DIZNILEND kao u Parizu, ali je to toliko bilo skupo da nije bilo moguće za naše uslove. Međutim, Pavle Andrić i ja smo zajednički rešili da Jagodina dobije ono što joj nedstaje, jedan veliki šoping centar. U ovaj grad je poslednjih nekoliko godina posetilo četiri miliona ljudi. Sledeće godine dobijmo još tri italijanska investitora, jedan traži 20 hektara zemlje,hoće da zaposli preko 100 ljudi. Da se u Srbiji štedelo ne bi premijer Vuči imao ovoliko problema da mali budžet raspodeli svima jednako. Svi moramo da se borimo za nova radna mesta, poručio je Marković koji je sa ministrom energetike Sašom Antićem i vlasnikom VIVo šoping parka, Pavlom Andrićem presekao crvenu vrpcu i otvorio veliki tržni centar.

3

Marković je bio vidno raspoložen, čak je i zaigrao u New Yorker – u. Kada je u Daichmanu šetajući između rafova video ženu koja isprobava cipele, rešio je da joj ih kupi. Njihova cena bila oko 3.000 dinara.

4
Marković zaigrao u radnji ,,New Yorker,, uz techo miks DJ-a

,,Reč je o širokom asortimanu mode, odeće, obuće, opreme za bebe, dečije garderobe i igračaka, sportskih artikala, nameštaja, kućanskih potrepština, tehnike, bele tehnike, sitnih kućanskih i IT aparata, kozmetike, lekova…sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. VIvo šoping centara imaće veliki uticaj na razvoj Jagodine, Pomoravskog okruga i ovog dela Srbije. Zapošljava 300 mladih ljudi i ostvarivaće godišnji promet od 25.000.000 evra, a samo po osnovu PDV država će dobijati 5.000.000 evra“, izjavio je direktor „Vivo“ Pavle Andrić.

DSC_3049

Medju njima su: Gate, NY, Takofashion, ExtremIntimo, Laguna, Springfield, Sportvision, Deićman, SChoester, DM, Topshop…

Izgradnja „Vivo“ šoping centra počela je 12.decembra prošle godine, a reč je o modernom retail parku sa 33 poznata brenda i parkingom od 360 mesta. Radovi na objektima su završeni 15.juna, dobijena je upotrebna dozvola, izvršen tehnički prijem. Centralni plato je zamišljen kao gradski trg – površina namenjena okupljanju i relaksaciji posetilaca, opremljena kako za decu tako i za odrasle. U letnjem periodu ovde će se nalaziti bašte restorana, kafići, poslastičarnice, bioskop, dečije igralište, a u zimskom periodu klizalište sa pratećim sadržajima.

On je napomenuo da je „pažljivim planiranjem odlučeno da „Vivo“ šoping park dobije, kao neposredno okruženje najlepši deo Jagodine, koje se sastoji od Sportsko turističkog kompleksa Djurdjevo brdo, ZOO vrta, Akva parka, Muzej voštanih figura, Sportske hale, FK Jagodine, Hotela Hill.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime