DRULIĆ NAHVALIO ĆUPRIJSKU BOLNICU

0

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Drulić posle operacije i osmodnevne nege danas je otpušten iz ćuprijske bolnice i nastavlja kućno lečenje u Negotinu.

– Dobro se osećam, hodam, praktično sam kao nov. Lekari i svi zaposleni u bolnici su obavili odličan posao i prezadovoljan sam svojim zdravstvenim stanjem. Još dve nedelje ću nositi konce i u konsultaciji sa hirurgom dr Željkom Obradovićem i njegovom ekipom obaviću sve što je neophodno. Biću na oporavku kod tasta i tašte u Negotinu, a zatim se vraćam u Španiju svojoj porodici, deci i ženi – kaže Drulić.

Zvezdina „devetka“ pohvalila je ćuprijsku bolnicu.

– Bolnica ima u svakom gradu, ali ćuprijska je nešto posebno. Niko nije znao ko sam kada su me dovezli kolima Hitne pomoći. Prihvaćen sam kao i svaki običan čovek kome treba pomoć. Nisam tražio nikakve posebne tretmane i apartmane, bio sam u šok sobi i kasnije u sobi sa trojicom pacijenata. Na isti način su se lekari i osoblje odnosili prema meni kao i prema ostalim pacijentima. Uvek profesionalni i nasmejani, što je dodatno ulivalio snagu u što brži opravak – kaže on.

Saobraćajna nesreća dogodila se 11. novembra na autoputu kod Paraćina.

Prethodni tekstTRIBINA SNS – MLADI U POLITICI
Sledeći tekstOBRADOVIĆ: DAČIĆ JE STVARNO LIDER!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime