SIMO KRUNIĆ: VOLIM JAGODINU, ŽELIM DA BUDEM PONOVO NA ČELU FK

0

Trofejni stručnjak Simo Krunić koji je osvajanjem Kupa Srbije sa Jagodinom ostvario najveći uspeh u karijeri vratio se na kormilo jagodinskog Superligaša. Predsednik kluba Goran Milanović na konferenciji za novinare saopštio je da se sa Krunićem vrlo lako i brzo dogovorio oko nove saradnje.

simo krunic

-Ja sam znao šta je u ovoj situaciji najbolje rešenje za nas ali se postavljalo samo pitanje da li Simo može prihvatiti zbog nekih njegovih ranijih obaveza i planova. Teško je opredeliti se za neko novo lice jer staro lice dolazi na već poznati teren, u poznati sistem rada, mogu mu biti nepoznati samo neki igrači kao u ovom slučaju gde su više od polovine tima igrači koje je on već vodio i trenirao. Tako da će njemu trebati najmanje vremena da se prilagodi nego da je bilo koji drugi trener došao.

Mislim da smo napravili pravu stvar i vreme će učiniti svoje da ponovo krenemo sa pobedama i da dostignemo naš cilj ove sezone a to je mesto u samom vrhu srpskog fudbala. -izjavio je predsednik FK Jagodina, Goran Milanović.

-Svi kažu da se ne treba vraćati na mesto uspeha ali kada je Jagodina u pitanju ja ne gledam to tako. Ja sam zavoleo ove ljude, ovaj grad, takođe i svoju najveću afirmaciju sam postigao u Jagodini i to je jedan klub gde ja nisam mogao da ne dođem.

Trenutno ne razmišljam šta će i kako će da bude, nisam došao ovde da strepim od rezultata, borićemo se, daćemo sve od sebe da pokušamo da unapredimo ovaj tim i bodovno stanje. -izjavio je novi šef stručnog štaba FK Jagodina, Simo Krunić.

Prvo iskušenje Jagodine sa Simom Krunićem na čelu je u subotu protiv kruševačkog Napredka.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime