„VISAN“ U SVILAJNCU POKREĆE NOVU PROIZVODNJU!

0

Opština Svilajnac potpisala je ugovor sa firmom VISAN o prodaji parcele u novoj zoni privređivanja, a u cilju proširivanja proizvodnje ove firme. Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović zahvalio se VISAN-u na korektnoj dugogodišnjoj saradnji, koja je danas rezultirala novim ugovorom:

VISAN
„Opština je danas prodala još jedan deo parcele, na kojoj se nalazi i objekat, a na kojoj će VISAN naredne godine pokrenuti novu proizvdnju. Ovo je značajno za Svilajnac jer je to još jedna nova investicija i nova radna mesta. Imali smo jednu tešku godinu, ali na kraju godine dolaze nam i bolji dani“ – istakao je Milanović.
Osnivač VISAN-a Predrag Ćurčić kaže da VISAN u Svilajncu zapošljava 10 ljudi, a da će kada se pokrene ova nova planirana proizvodnja zaposliti još 20. Naglašava, da je Visan osnoca 1990. godine sa dva radnika, a da danas u svom sastavu ima pet firmi. Jedna od njih, Visan doo koja je ni kupac ove parcele u Svilajncu:
„Mi smo prepoznali opštinu Svilajnac kao jednu izuzetno inventivnu opštinu, u kojoj čovek može sa puno zadovoljstva da dođe i uradi posao na najkvalitetniji način. Mi smo u stratu kupili dva objekta i 600 hektara zemlje, a sada smo kupili još jedan objekat od 545 m2 i 20 ari zemljišta, a to neće biti krajnja investicija u Svilajnac“ – izjavio je Predrag Ćurčić.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime