VEČERAS SPEKTAKL U KONČAREVU

0
Generalni sekretar Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić ocenio je da će meč u Končarevu između reprezentativaca Srbije, članova KBK „Palmini tigrovi“ iz Jagodine, i selekcije Portugalije biti veoma borben i atraktivan.“Svih poslednjih 18 godina u Končarevu smo za Ivanjdan imali sjajne priredbe kik boksera, pa očekujem da će tako biti i sutra. U kvalitete boraca „Palminih tigrova“ ne sumnjam, sve ih znam, od njih možemo očekivati samo najbolje, a i Portugalci su jako dobra ekipa, dokazani na velikim takmičenjima. Verujem da će dati sve od sebe i jedni i drugi i da će publika uživati“, rekao je Bugarčić na konferenciji za medije.Trener „Palminih tigrova“ Slobodan Jocić naveo je da je „za ovih 18 godina već sve rečeno“.

„Publika je uvek uživala u jakim mečevima i momci su poslednja dva meseca iz vikenda u vikend išli po takmičenjima, spremni su maksimalno. Portugalci su poznati, to je veoma dobra ekipa, očekujem da mečevi budu kvalitetni kao i do sada i, naravno, da mi pobedimo“, poručio je Jocić.

Tradicionalni 18. kik boks turnir u Končarevu kraj Jagodine ubraja se među najposećenije u ovom delu Evrope, održava se na otvorenom, i u proseku ga gleda oko 10.000 ljudi.

Održava se svake godine na seosku slavu Ivanjdan, 7.jula, a organizuje ga Kik boks klub „Palmini tigrovi“.

Boje domaćina na turniru od 20.30 sati braniće Aleksandar Konovalov, Danijel Bogdanović, Boban Marinković, Predrag Mijajlović i Nemanja Pantelić, dok će za selekciju Portugalije nastupiti Horge Andrade, Igor Filipe, Renato Kanelas, Žoao Francisko i Luis Leite.

Vlasnik i osnivač „Palminih tigrova“ je narodni poslanik, predsednik Skupštine grada Jagodine i Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

U zabavnom delu pevaće Haris Džinović i Jovana Tipšin.

autor: JR izvor: Tanjug

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime