USKORO NOVA FIGURA NOVAKA ĐOKOVIĆA

1

Muzej voštanih figura u Jagodini uskoro će dobiti novu figuru Novaka Đokovića, pošto ona koja je već postavljena nije urađena kako treba.

„Trenutno se radi novi lik Novaka Đokovića, jer smo procenili da je postojeći loše urađen. Vajari Zoran Ivanović i Branislav Crvenković istinski su majstori svog posla. Oni su radili Vuka i Putina, a likovi su urađeni, kako naš narod kaže, „samo što ne progovore“ – rekao je za Blic prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma.

On kaže da u toku rada na figurama nikada ne daje sugestije umetnicima.

– Oni meni u toku procesa stvaranja figure pošalju fotografije pojedinih faza. Recimo, Vuk Bojović je pozirao ispred svoje figure i to se odmah vidi na delu – kaže Palma.

U Muzeju je i figura Zorana Đinđića.

– Postali smo prijatelji kada sam dobio mandat poslanika. Đinđić je bio gost na TV „Palmi plus“ bar 30 puta, kada nigde u Srbiji nije mogao da se pojavi i priča u medijima. On je bio i pokrovitelj svetskog prvenstva u kik-boksu. Nekoliko puta pitali smo Koštunicu, ali on je stalno prolongirao odluku. Đinđić je bez ikakvih uslova prihvatio pokroviteljstvo, došao sa sinom Lukom i otvorio to takmičenje – objašnjava Palma.

Muzej voštanih figura nalazi se u Jagodini pored akva parka, 035 252983.

Prethodni tekstSNS U PLAŽANU – DESPOTOVCU JE POTREBNA STABILNA VLAST
Sledeći tekstBALETANKE KOJE ĆEMO NOSITI OVOG PROLEĆA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime