SNS U PLAŽANU – DESPOTOVCU JE POTREBNA STABILNA VLAST

0

Opštinski odbor Srpske Napredne Stranke Despotovca, Grupa Građana „Dogovor za Despotovac“ i „PUPS”, predstavili su svoj program na tribini u Plažanu.
Otvarajući tribinu, predsednik MZ Plažane, Periša Ognjanović je istakao da je u proteklom periodu u ovom velikom selu zaista puno toga konkretnog urađeno zahvaljujući opštinskim strukturama, a pre svega zameniku predsednika Opštine Nikoli Nikoliću koji je uticao na izgradnju infrastrukture, adaptaciju Doma kulture, vodovodne mreže, na sreživanje prostora za udruženje „Stari vez“, i na još mnogo toga. Takođe je naveo da su u narednom periodu planirani radovi na izgradnji kanalizacije, asfaltiranje putne mrenje, popravke postojećih mostova i niz aktivnosti vezanih za sređivanje postojećih a neophodnih prostora.

plazane 1
Koalicioni partner SNS , Mališa Miško Alimpijević je objasnio stvaranje koalicije, i izrazio neograničeno poverenje u ovaj tim ljudi.
„Nama je potrebna stabilna vlast, kako bi Despotovac mogao da krene napred“- istakao je Alimpijević.
Predsednik Skupštine opštine Despotovac, gospodin Nenad Jovanović je istakao da je ovo jedina realna mogućnost za Despotovac, jer je sve do sad već viđeno i da ovu koaliciju zaista čine najbolji ljudi
Dr Zlatko Marjanović je nagovestio i naglasio da se u narednom periodu očekuju ozbiljna ulaganja u zdravstvenu zaštitu i drastična povećanja za poljoprivredu.
Momčilo Vuksanović-potpredsednik Partije Ujedinjenih Penzionera Srbije, je izrazio bezrezervnu podršku PUPS-a ovoj koalciji i novim ljudima, kazavši da sve što je vredelo u prošlim vremenima treba sačuvati a ne uništavati.
Na tribini su takođe govorile i Milica Petrović, direktorka JP „Resavska Pećina“ koja je pohvalila Udruženje žena iz Plažana i sve njihove aktivnosti na promociji kraja, a Ana Bogdanović ispred Turističko sportske organizacije, navela je da su mogućnosti Despotovca u turizmu ogromne.
Završnu reč na ovoj tribini dao je kandidat za predsednika Opštine i šef despotovačkih naprednjaka gospodin Nikola Nikolić, koji je istakao da je Plažane bilo u mogućnosti da vidi dobar deo tima koji ima nameru da Opštinu Despotovac učini respektabilnom u dolazećim vremenima.
„Nema mesta gde ponešto nismo uradili, shodno novcu i mogućnostima kojima smo raspolagali. Naravno,svesni smo da to nije dovoljno. Subvencijama jesmo pomogli poljoprivredu ali to je tek početak, biće još više ulaganja. JPPEU „Resavica“ je sačuvana intervencijom Vlade Republike Srbije i ni jedna Vlada ovoliko nije pomagala kompaniju. Glas Srpskoj Naprednoj Stranci znači glas za očuvanje najvažnijeg privrednog faktora u ovom trenutku, Rembasa i Resavice.“- kazao je Nikola Nikolić.
„Dijasporu ćemo pomoći olakšicama, ako su spremni da ulože u biznis i otvore svoje poslove u Despotovcu i time obezbede nova radna mesta za naše ljude. I konačno, Vlada nam je rešila i kompleks fabrike kablova, koju možemo smatrati našom novom idustrijskom zonom, gde planiramo dovođenje jakih investitora a samim tim i nova radna mesta“, zaključio je Nikolić.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime