UHAPŠEN JAGODINSKI BOKSER POD SUMNJOM DA JE PRETUKAO ZATVORSKOG ČUVARA

1

Mladi bokser M. B. iz Jagodine uhapšen je zbog sumnje da je veče pre dočeka Nove godine brutalno pretukao za sada neimenovanog zatvorskog čuvara u jednom noćnom klubu.

Kako saznajemo, sukob je nastao jer jer M. B. ušao preko reda u muški toalet.

Kako saznajemo, incident se dogodio 30. decembra prošle godine u ranim jutarnjim satima u poznatom noćnom klubu u centru grada. Prema rečima našeg izvora bliskog istrazi, M. B. i povređeni muškarac, koji je, inače, zatvorski čuvar, našli su se u isto vreme u muškom toaletu, gde je došlo do brutalne tuče, i to zbog čekanja u redu.

– Negde pred zoru nastao je haos u muškom toaletu. Mladi bokser, koji pripada nekom elitnom klubu u Jagodini, ušao je u prostoriju u kojoj se našao i zatvorski čuvar. Između njih dvojice je nastala rasprava jer je bahati bokser ušao u toalet preko reda, što je razbesnelo drugog muškarca. Počelo je prebacivanje i koškanje zbog drskog ponašanja M. B., koji je počeo da udara muškarca i da ga vređa. Zatvorskom čuvaru je tom prilikom polomljen nos i zadobio je povrede lica. Pretpostavljam da se umešalo obezbeđenje kluba, koje je videlo da je došlo do tuča. Zatim su muškarca sa slomljenim nosem izbacili iz objekta, a napadač je pobegao. Navodi se da je u klub došao sa još jednim mladićem – kaže izvor za naš list.

Prema njegovim rečima, povređeni je pozvao Hitnu pomoć, koja ga je brzo zbrinula i prebacila u bolnicu.

– M. B. je prebačen na odeljenje maksliofacijalne hirurgije u Ćupriji. Slomljen mu je nos i ima podlive po licu, ali dobro se oseća za sada. Jesu teške povrede, ali je van životne opanosti, što je najvažnije. Nije poznato da li je operisan ili pušten na kućno lečenje – ispričao je izvor iz bolnice.

Napadač M. B. uhapšen je tri dana nakon brutalnog napada, i to zahvaljujući sigurnosnim kamerama.

– Pošto je pomahnitali bokser pobegao s mesta tuče, uhvaćen je zahvaljujući video-nadzoru. Pregledani su snimci sa kamera, na kojima se videlo šta se tačno dogodilo, zbog čega je 3. januara uhapšen. Najpre mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a zatim mu je 5. januara određen pritvor do 30 dana zbog nanošenja teških telesnih povreda zatvorskom čuvaru – dodao je izvor blizak istrazi.

Do zaključenja ovog izdanja „Alo!” nije bilo poznato da li su se napadač i povređeni poznavali.

– Malo je verovatno da je reč o nekim ranijim razmiricima i da nešto ozbiljnije stoji iza toga. To je jednostavno bila situacija u kojoj je neko reagovao na bahatost druge osobe kad su se našli na istom mestu u istom trenutku. Bokser je poznat kao lokalni kabadahija, a najverovatnije je bio pod uticajem alkohola i droge – zaključuje izvor za naš list.

alo.rs

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime