UDRUŽENJE ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA TRAŽI ZLOSTAVLJANOG KONJA, JAVITE AKO ZNATE GDE JE

0

Udruženje za zaštitu životinja „Argos“ iz Jagodine zatražilo je pomoć građana u slučaju zlostavljanog konja koga je tukao Slobodan Milosević u centru Jagodine. Konj je vraćen vlasniku Saši Simiću iz Končareva. Iako se vrlo brzo usled velikog publiciteta koji je priča dobila, javila osoba koja je htela da kupi izmučenu životinju i obezbedi joj bolji život, do konjaspeo da dođe. niko nije u

„U Rumi je pijaca konja. Simić ga je tamo prodao, kako smo saznali još početkom leta. Pitanje je odakle je taj sto ga je kupio. Simić iz Končareva će morati da podnese pisani izveštaj gde je konj jer nije smeo da ga prodaje. Žena koja je konja htela da kupi mnogo puta je pokušala da sa Simićem stupi u kontakt, nije joj se javljao“ kaže predsednica Argos- a Inda Marjanović.

Tuzilastvo je uložilo žalbu na presudu uslovna kazna u slučaju Slobodana Miloševića koji je maltretirao i tukao životinju u centru Jagodine. Milošević je osuđen na šest meseci zatvora, uslovno tri godine. Tužilaštvo traži zatvorsku kaznu.

Na ovu odluku Osnovnog suda u Jagodini uložilo je žalbu Osnovno tužilaštvo iz ovog grada, jer, kako su obrazložili, nisu zadovoljni kaznom izrečenom ovom meštaninu Dobrih Voda.

U obrazloženju za izricanje žalbe, tužilaštvo je navelo da je Milošević već bio osuđivan za krivična dela sa elementima nasilja i da bi se jedino zatvorskom kaznom ostvarila svrha kažnjavanja.

Prethodni tekstKAZNE ZA TERETNA VOZILA OD 30.000 DO 100.000 DINARA
Sledeći tekstINDA MARJANOVIĆ: PASA NEMA NA ULICAMA, ALI NI NA EVIDENCIJI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime