UDARIO MAJKU SA DETETOM U RUCI

0

Dragana Milanović (29), majka troje maloletne dece iz Majura kod Jagodine, preminula je tri dana nakon što ju je komšija Perica J. (60) udario kolima, prenosi Kurir.

U trenutku nesreće koja se dogodila u petak oko 15.15 Dragana je držala za ruku ćerku Milicu, koja za dve nedelje treba da napuni pet godina. Perica je „puntom“ izleteo na trotoar i iz ruku deteta otrgao majku i odbacio je 11 metara dalje. Uprkos teškim povredama koje je naneo ženi, vozaču nije određen pritvor.

Vozaču izvađena krv

Aleksandar Milanović (30), Draganin suprug, za Kurir objašnjava da je njegova žena s ćerkom krenula do prodavnice.
– Čuo sam zvuk automobila koji je išao velikom brzinom i snažan udarac. Kad sam istrčao na ulicu, ćerka je zanemela, a moja Dragana je nepomično ležala. Pritrčao sam joj, a ona je samo krkljala. Vilica joj je bila toliko stegnuta da sam joj jedva otvorio usta da joj izvadim jezik. U trenutku je došla k sebi. Suze su joj lile niz lice i pitala me je: „Joj, Aco, što me ovaj ubi?“ – priča uplakani Milanović.

On navodi da se vozač zaustavio 50 metara dalje.
– Bio sam u potpunom šoku, a on mi se bacao na leđa. Bio je vidno pijan. Nisam znao šta ću sa ženom i u jednom trenutku sam ga verovatno odgurnuo – priča Milanović.

Prema njegovim rečima, ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja ih je prevezla u Dom zdravlja u Jagodinu.
– Dragana je bila svesna. Pričala mi je kako je sve boli i da ne može više da izdrži. S nama je tamo bio i vozač, njemu su izvadili krv, a poslali su i saobraćajca da me ispita zašto sam ga udario?! Nekoliko sati smo čekali neurologa, koja nam je rekla da je Dragana ima lakše povrede. Međutim, pošto se i dalje žalila na bolove, prevezli smo je u ćuprijsku bolnicu. Tamo mi je lekar rekao da je Dragani mozak pretvoren u kašu i da je pitanje vremena kad će umreti – navodi očajni čovek.

izvor Kurir

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime