UČENICI PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE „CRNJANSKI“ OSVOJILI MAKSIMALAN BROJ POENA NA TAKMIČENJU

0
Učenici Privatne osnovne škole ,,Crnjanski“ su 29. novembra učestvovali u  takmičenju ,,Dabar“ u kategoriji Junior 1. Reč je o takmičenju iz oblasti računarstva i informatike čiji je cilj promovisanje informatike kao nauke i podsticanje razvoja informatičke pismenosti.
Takmičenje ,,Dabar“ se, za učenike  prvog i drugog razreda, organizuje na nivou škole. U ovoj kategoriji je, ove školske godine, učestvovalo 2933 učenika iz svih krajeva naše zemlje, a učenici Privatne osnovne škole ,,Crnjanski“ su osvojili maksimalan broj poena (98). Učenici su na takmičenju rešavali logičke, algoritamske zadatke, kao i problemske situacije iz oblasti kombinatorike.
„Učenici naše škole su, kao nagradu za postignute rezultate dobili Pohvale za učešće na takmičenju. Učenicima je Pohvale dodelila direktorka škole Dragana Ivanović Đorđević u petak, 14. decembra 2018. Ovom prilikom je učenicima čestitano na postignutim rezultatima, kao i na uloženom trudu i  zalaganju tokom dvomesečnih priprema za  takmičenje“ kažu u OŠ „Crnjanski“.
Privatna OŠ “CRNJANSKI” u Jagodini otvorena je 2018. Godine u okviru obrazovnog sistema “Crnjanski” za sve one koji žele zdravo detinjstvo i kvalitetno obrazovanje i vaspitanje za svoju decu.
Nastavom se realizuje program obrazovanja utemeljen na nastavnom planu i programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.
Škola ima jasno definisanu strategiju i ciljeve.
Želimo kvalitetno i potpuno obrazovanje uz sticanje trajnog i primenjenog znanja.
Želimo da naši đaci budu uspešni i zdravi za celoživotno učenje i lični razvoj.
Nastojimo da dostignemo evropske standarde u vaspitanju i obrazovanju uz očuvanje tradicionalnih vrednosti i kulture.

Nalazi se:

Čočetova 3M
Jagodina,
Republika Srbija

Telefon: 062/798 799
Email: info@crnjanski.rs
Website: www.crnjanski.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime