U vrtiću „Pivarac“ u toku prelazak sa stare gasne stanice na novu

0

U predškolskoj ustanovi „Pivarac“ u toku je prelazak sa stare gasne stanice na novu pa se trenutno koriste klime i grejalice kako bi za mališane bilo toplo. Nadležni kažu da radnici svakodnevno rade na rešavanju problema ali da deci nije hladno jer su obezbeđeni svi uslovi da njihov boravak u vrtiću bude nesmetan.

„U Jagodini postoji jedan veliki problem već dve nedelje, a zapravo je i duže, o kom niko ne piše niti pominje. Naime, u predškolskoj ustanovi „Pivarac“ grejanja NEMA. Grejalice i klime ne mogu da zagreju prostor u kome deca borave po osam sati. Kontaktirala sam direktorku ustanove, čija mi informacija o postavljanju novog kotla do kraja nedelje nije ulila nadu. Molim Vas da ova prijava ostane anonimna“ navedeno je u mejlu koji je stigao na mejl adresu Infocentrale.

Nadležni u predškolskoj ustanovi „Pionir“ kažu da problem sa gasom postoji ali da se radi na rešavanju. 

„Jeste, imamo problema sa gasom. Majstori rade i u toku je prelazak sa stare gasne stanice na novu a to iziskuje vreme i ozibiljan rad. Zato smo ugradili klime nove i u holovima, sali, kuhinji, svuda i ubacili pokretne grejalice da bi svuda bilo toplo dok se to ne reši, tako da je toplo za decu sto je najbitnije“ kaže direktorka „Pionira“ Violeta Nikolić.

Prethodni tekstInfocentrala vas informiše svakog dana, podržite nas!
Sledeći tekstPreminuo poznati novinar, dugogodišnji dopisnik Tanjuga – Dušan Aničić

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime