U VRTIĆU „KIDS CLUB“ MONTESORI PRINCIP I NTC SISTEM RAZVIJANJA

0

„Kids Club“ vrši upis nove dece. Roditelji mogu deci obezbediti celodnevni boravak u vrtiću, ili povremeni uz precizan dogovor sa vaspitačicama koliko će i kada deca biti smeštena u objektu i koje će usluge koristiti.

„Naš vrtić je nameski uređen za smeštaj dece i njihove aktivnosti. Posebnu pažnju posvećujemo sportu i fizičkoj aktivnosti. Radimo na svim segmentima formiranja zdravog deteta. Danima kada nemamo školicu sporta i gimnastiku, realizujemo opšte igre i stvaramo društvenu konstruktivnu atmosferu za rad. Deca nesmetano uče i rade, kroz igru i veoma su motivisana. Izuzetni higijenski uslovi su veoma važna stavka, kako za decu tako i za roditelje koji u svakom momentu mogu biti sigurni da njihova deca imaju najbolje moguće uslove“ kaže master učitelj Jelena Gajić.

1Prema njenim rečima, u radu sa decom veoma je važan „individualizovan pristup“.

„To znači da se mi svakom detetu posvećujemo sa puno pažnje, otkrivamo njihove mogućnosti i sposobnosti, sagledavamo koja su njihova interesovanja. U radu sa decom koristimo sistem vaspitanja Marije Montesori koji je napravio velike temelje za sve sto danas postoji. Takođe, velike smo pristalice NTC sistema učenja (Nikola Tesla Centar). Ovaj program je rezultat dugogodišnjih istraživanja u oblasti razvoja kreativnog učenja i razmišljanja u kome su učestvovali kako naši tako i međunarodni tim stručnjaka. Sprovodimo i naš metodički sistem koji se u većini srpskih vrtića sprovodi. Trudimo se deci omogućimo da uče u praktičnim životnim situacijama, da aktiviraju svoja čula, svoje osećaje“ kaže master učitelj Jelena Gajić.

U vrtiću „Kids Club“koji se nalazi u okviru Wing hotela u Jagodini, deca stiču sva potrebna znanja do polaska u školu, a period do sedme godine smara se najintenzivnijim periodom u razvoju dece.

Kids Club organizuje gimnastiku, školu jahanja, muzičko vaspitanje u saradnji sa profesorom solfeđa. Sve informacije na broj telefona 062 798 067

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime