PRVI SRBIN KOJI JE ISKOPAO DINOSAURUSA, KANDIDUJE SE ZA PREDSEDNIKA

2

Srđan Fila Filipović, poreklom iz Svilajnca, srpski najkontroverzniji dizajner enterijera i komercijalni umetnik i avanturista odlučio je da se kandiduje za predsednika Srbije. Fila je i poznati beogradski klaber, suvlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata, čovek koji je u svojoj karijeri napravio preko 300 kafana, klubova, kafića uplovio je u političke vode i poveo jednu sasvim drugačiju kampanju. Široj javnosti, Fila je poznat kao čovek koji je iskopao dinosaurusa pa su ga srpski mediji nazvali „Srpski Indiana Jones“. Njegov dinosaurus izložen je u Prirodnjačkom centru Srbije u Svilajncu.

3

„Vidim da istine nema na zemlji, možda je pod zemljom? Pokušaću da iskopam istinu u Srbiji. Okupio sam mlade volontere koji će mi pomoći. Brinem za mlade ljude, plašim se da kada oni budu pozavršavali fakultete i steknu jake funkcije, više neće imati šta da ukradu. Mi se zalažemo da krađu u državi podignemo na viši nivo. Primenićemo princip lovaca, zalažemo se za uvođenje Sezone za krađu i kao što postoji sezona lova na određenu divljač, tako mislimo da treba organizovati sezpnu krađa po ministarstvima. Deo ukradenog će se vraćati, kako bismo imali šta da ukrademo i sledeće sezone“ kaže Fila.

6

Na pitanje zašto se kandiduje, on kaže da je rešio da se obogati i da se retko koji političar obogati preko noći, zato i postoji četvorogodišnji mandat. On se zalaže za formiranje „Oprem Unije“ čiji će centar biti Svilajnac.

„Svilajnac je na idealnom geostrateškom mestu, nalazi se u centru Srbije i spada u najbogatije opštine u zemlji. Oprem Unija je unija država u Evropi koje će se uskoro pridružiti našem pokretu. Već imamo zahteve Švajcarske i Velike Britanije. Primićemo ih kada budu ispunile uslove: da im propadnu fabrike, da zapuste bolnice, da malo više kradu, da unište puteve itd“

13Fila i njegova ekipa napravili su „Program za bolje juče“ u kome se navodi da su glavne grane privrede – ugostiteljstvo i turizam.

„Da se ne zavaravamo, jedino dorbo što imamo u Srbiji su kafane, lepe žene i ćevapi. Ne vidim da imamo bilo šta drugo da ponudimo. Imamo plan da dovedemo 200 miliona turista godišnje u našu zemlju. Kada budemo legalizovali drogu, prostituciju i kocku, niko više na svetu neće ići na Tajland i u Amsterdam. Sve će se sliti u Srbiju i napuniti našu kasu brzim novcem. Svi ugostitelji u Srbiji me podržavaju. Ukinućemo PDV, zabraniti rad inspekcijama, ukinuti paušalni porez. Najvrednija stvar koju u Srbiji imamo je osmeh i to nam niko ne može ukrasti“

Na pitanje šta če uraditi s fabrikama, Fila kaže da će ih pozatvarati a kada je reč o platama, onkaže „koje plate? Ovo nisu plate. Plate ćemo ukinuti, bar da ljudi znaju na čemu su“.

„Ko nema a želi da napusti Srbiju, dobiće 10.000 evra po članu porodice za odlazak, da se ne brukamo na carini. Imamo već rešenje za brze kurseve ugostiteljstva, prekvalifikacije u starlete, dilere, pevače, hostese itd. Imamo i program za selo zove se „Da selo opet bude veselo“ a podrazumeva povratak mladih kroz legalizaciju marihuane. Sađenjem konoplje naši zemljoradnici će opet imati vajde od obrađivanje zemlje. Već smo počeli da promovišemo program za selo i seljaci su oduševljeni“.

Fejsbuk strana „Fila za predsednika“ https://www.facebook.com/FILA-ZA-Predsednika-1793544144230730/

2 KOMENTARA

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime