U UTORAK ZAHLAĐENJE, OD ČETVRTKA OPET LETNJE TEMPERATURE

0

U većini delova Srbije od sutra nas očekuje dodatno zahlađanje. To će biti kratoročno jer nas četvrtka opet čeka toplije vreme sa temperaturama iznad 30 stepeni. Kako je objavio Republički hidrometeorološki zavod, u utorak će biti zabeležene niže temperature nego u ponedeljak, a od većih gradova u Srbiji, najhladnije će biti u Nišu, gde će biti izmereno 25 stepeni.

Upravo je u južnim delovima Srbije sutra moguća kiša, dok će u većini mesta na severu, zapadu i istoku biti promenjivo oblačno. Najniža jutarnja temperatura kretaće se između 12, koliko će biti izmereno na Kopaoniku, do 18 stepeni u Beogradu.

U sredu nas očekuje toplije vreme i blagi rast temperature. U većim gradovima ona će dostići 29 stepeni, dok će jutra i dalje biti sveža. Od četvrtka ponovo letnje temperature, koje će ići i iznad 30 stepeni. U većim gradovima one će dostići 32. podeok. Nešto toplije biće u petak, sa temperaturama oko 33 stepena, a u subotu za jedan stepen hladnije, uz povremene oblake, pa i kišu i grmljavinu. Sudeći po dugoročnoj prognozi, koja je objavljena na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda, od nedelje novi pad temperature, kiša i grmljavina, a slično će biti i u ponedeljak, sa temperaturama ispod 28 stepeni.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime