INTERDISCIPLINARNI SIMPOZIJUM FILOZOFIJA MEDIJA OD 6-8. SEPTEMBRA

0

Simpozijum “Filozofija medija – Mediji i alternativa“ koji će okupiti najeminentnije stručnjake iz zemlje i inostranstva koji se bave izučavanjem medija i društva, partnerski organizuju Estetičko društvo Srbije, kao nosilac projekta, te Fakultet pedagoških nauka u Jagodini Univerziteta u Kragujevcu i Udruženje građana „Mladi grašak“, za umetnost, kulturu, medije i društvena pitanja iz Beograda, uz partnersku podršku Fakulteta dramskih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu, Srpskog filozofskog društva, Istraživačkog medijskog centra iz Podgorice i Balkanološkog istraživačkog centra iz Banjaluke. Biće održan od 6-8.septembra.

Medijski sponzori su: III program Radio Beograda i književnost.org.

Ovogodišnja konferencija biće organizovana pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i grada Jagodina.

Posle osam godina, organizatori ovog naučnog skupa koji se održavao na hrvatskom ostrvu Cres, odlučili su da mesto njegovog ovogodišnjeg i budućeg održavanja budu grad Jagodina, tj. Fakultet pedagoških nauka i Alfa Spa Hotel Resort u Končarevu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime