U SVILAJNCU UZ POMOĆ KARTICE, GRAĐANI DOBIJAJU POPUSTE ZA KUPOVINU, USLUGE, PREGLEDE

0

U Svilajncu je otvoren opštinski korisnički centar. To je novi servis koji građanima pruža pomoć i podršku kroz različite besplatne programe i popuste za sve kategorije stanovništva. Projekat je nazvan „Svilajčani na prvom mestu“ i moguć je zahvaljujući dobrom stanju u opštinskoj kasi.

S prvom „Svilajnačkom karticom“ moguće je ostvariti lepe popuste u maloprodajama, frizerskim salonima ili kod zubara.

Uz karticu mnogi edukativni, kulturni, turistički ili sportski programi biće potpuno besplatni.

Nema ograničenja u godinama, uslov je jedino da imate prebivalište na teritoriji opštine Svilajnac.

Kartica se dobija za nekoliko minuta, u novom korisničkim centru. Za najmlađe biće organizovana škola plivanja, košarke i fudbala ili časovi korektivne gimnastike.

Za penzionere besplatni izleti i druženja, škola računara, pozorišne predstave i koncerti.

Međutim ono što  najviše zanima  Svilajnčane jesu popusti prilikom kupovine.

„Za sada imamo preko 20 partnera koji učestvuju u programu i to podrazumeva da oni daju određene popuste i specijalne cene za naše sugrađane sa karticom. A koliki je popust? Od 5 do 50 posto,“ kaže Milena Radović, koordinatorka Korisničkog centra.

Otvaranjem korisničkog centra i izdavanjem kartice, Svilajnac želi da unapredi život svojih sugrađana i rastereti kućne budžete.

“ U budžetu opštine Svilajnac ima dovoljno novca da možemo građanima opštine Svilajnac, svim kategorijama stanovništva izadjemo u susret i pomognemo da svi bolje živimo na teritoriji naše opštine,“ kaže Predrag Milanović, predsednik opštine Svilajnac.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime