„KANBERA“ PROSLAVILA 20 GODINA RADA, OTVOREN EKSKLUZIVNI SHOWROOM

0

Kompanija STS Kanbera Group obeležila je 20 godina rada.

„Tajna mog uspeha u ovom poslu je u pravom izboru partnera i saradnika. Neizmerno sam zahvalan na ukazanom poverenju i lojalnosti kroz sve ove godine. Lep je videti da i posle 20 godina postavljamo standarde koje svi drugi prate. Počeli smo u vreme ludih devedesetih, u vreme kada su svi imali ideju da sreću traže tamo „preko“, u vreme kada se živelo od danas do sutra, kada niko nije verovao da bilo kakav posao može opstati. Ja sam želeo da verujem da uz pametne poteze i ideje, uz prave ljude uz sebe može da se napravi nešto o čemu će se pričati i posle mnogo godina. Donosim odluku da ostanem sa porodicom u zemlji, u svom gradu i dam sve od sebe da pokušam da promenim budućnost. Sticajem okolnosti dolazim u kontakt sa mojim današnjim kumom i dobrim prijateljem Nikosom Panajotidisom sa kojim se rodila ideja o zajendičkom biznisu. Jedini čovek koji je podržao tu ideju je Dimitris Tzikis danas moj veliki prijatelj i poslovni partner, vlasik fabrike Elvial“ rekao je vlasnik Kanbere Milovan Vidojević.

art_2851

Zamenica gradonačelnika Snežana Vukašinović rekla je da je STS Kanbera oduvek bila sinonim za uspešnog privrednika i da su ljudi koji predstavljaju lokalnu samoupravu ponosni na takve preduzetnike.

Ćerka, Tanja Urošević govorila je o projektu na kome se danonoćno radilo.

„Ovorili smo vrata najmodernijeg showroom-a i jedinog kućnog sajma ovog tipa na našoj teritoriji gde će biti rikazana sva ekskluzivna arhitekonska rešenja. Kao i prethodnih 20 godina gde ste sa svakim vašim ulaskom u Kanberu mogli da osetite taj duh porodice, jedinstva, topline, brige o svakom zaposlenom i kupcu, sada nam je cilj da vas vodi isti taj osećaj kada uđete u novi izložbeni salon“ rekla je Tanja Urošević.

Od 1.aprila STS KAN group uvodi i drugu popodnevnu radnu smenu do 21 sat.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime