U sredu 31. sednica Skupštine opštine Paraćin

0

Za sredu, 30. januar, zakazana je 51. sednica Skupštine opštine Paraćin. Na dnevnom redu nalaze se Predlog zaključka o davanju u zakup nepokretnosti u javnoj svojini opštine i Predlog rešenja o formiranju Komisije za pribavljanje, otuđenje i davanje u zakup navedenih nepokretnosti.

Odbornici će razmatrati i Izveštaj o radu Štaba za vanredne situacije za 2018. i Predlog Plana rada tog Štaba za 2019. godinu, zatim Predlog Odluke o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine, putem javnog oglašavanja, prikupljanjem pisanih ponuda i predlog teksta javnog oglasa o otuđenju neizgrađenog građevinkog zemljišta.

Na dnevnom redu je i Predlog o izmenama i dopunama rešenja o imenovanju Stručnog tima, Predlog elaborata o razvojnom planu mreža osnovnih škola i predškolske ustanove na teritoriji opštine Paraćin, kao i predlozi Odluka o mreži osnovnih škola i predškolske ustanove. Na 51. Skupštini biće razmatran i Predlog Odluke o usvajanju Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje u opštini Paraćin za 2019. godinu. Sednica će biti održana u Sali predsedništva Uprave za urbanizam, skupštinske i opšte poslove.

Početak je u 16 sati.

(Tekst je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime