U PLANINSKIM PREDELIMA POJAČAN OPREZ U VOŽNJI

0

Saobraćaj se u Srbiji odvija uz pojačan vetar, a posebna opreznost neophodna je preko planinskih prevoja, gde vetar stvara snežne nanose, pri čemu je i vidljivost smanjena, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Pored vejavice i jakog vetra u predelima Ivanjice i Sjenice, AMSS upozorava na opalo granje, zbog čega je na tom području saobraćaj dodatno otežan i usporen.

Prilazi planinama Tari, Kopaoniku, Zlatiboru, Divčibarama i Staroj planini prohodni su. Na Kopaoniku, u Zaječaru i Knjaževcu magla trenutno smanjuje vidljivost, zbog čega je neophodna oprezna vožnja.

Prema podacima Uprava granične policije, na graničnom prelazima zadržavanja za putnička vozila su manje od 20 minuta. Za teretna vozila na izlazu iz Srbije zadržavanja su na prelazu Horgoš, prema Mađarskoj, 120 minuta, na prelazu Batrovci, prema Hrvatskoj, 240 minuta, a u Šidu, takođe prema Hrvatskoj, oko 180 minuta.

Do sutra, 13. decembra, u periodu od 07.00 do 17.00 u Beogradu će se izvoditi radovi od mosta Gazela do petlje Nacional, u smeru Beograd-Šid. Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka.

Beta

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime