„HEROLDO“ NA NAJPRESTIŽNIJOJ KONFERENCIJI U ČIKAGU „REALTORS CONFERENCE&EXPO“

0

Delegacija udruženja “Klaster nekretnine” iz Srbije je ove godine, početkom novembra, učestvovala na najznačajnijem globalnom okupljanju profesionalaca koji se bave prometom i zakupom nepokretnosti. Ove godine, konferencija pod nazivom “Realtors Conferene & Expo” se održala u Čikagu (SAD). “Klaster nekretnine” je po treći put učesnik ove konferencije. Agencija za nekretnine Heroldo je i ove godine imala svog predstavnika na konferenciji, Milenu Ristić, a inače je to drugo učešće Agencije za nekretnine Heroldo na najprestižnijoj konferenciji kada su u pitanju promet i zakup nepokretnosti.

1

„Prošle godine smo takođe imali predstavnika, Radosava Jankovića, koji je zajedno sa udruženjem predstavljao Srbiju i srpsku delegaciju na godišnjoj konferenciji koja se održala u Nju Delhiju, u Indiji. Ove godine, konferencija je okupila više od 20 hiljada profesionalaca iz celog sveta. Konferenciju i sajam organizuje NAR (National Association of Realtors) koji je najveća asocijacija posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti na svetu i broji više od 1,3 miliona članova u oko 68 država, među kojima je i Srbija, odnosno “Klaster nekretnine” pa samim tim i Agencija za nekretnine Heroldo koja prati sve svetske i evropske standarde kada je u pitanju posredništvo u prometu i zakupu nepokretnosti“ kaže Milena Ristić.

2

Početkom 1993.godine je osnovana Agencija za nekretnine Heroldo, kao prva takva agencija u Srednjem Pomoravlju i među prvima u Srbiji.

„Iz godine u godinu neprestano smo doprinosili boljem poslovanju, sa prioritetom na pružanju kvalitetnije usluge, na efikasnijoj organizaciji firme, na stvaranju timskog ambijenta među zaposlenima, na razvoju umeća komunikacije i drugih poslovnih veština. Svake godine imali smo cilj da u radu nadmašimo prethodnu godinu. Novembra 2013.godine usvajanjem Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti „Sl.glasnik RS“ br.95/2013 započela je nova etapa za sve posrednike u prometu nekretninama. Uvođenjem obaveznog polaganja stručnog ispita za agente za nekretnine koji i zvanično dobijaju upisano svoje radno zanimanje, i uvođenjem obaveznog upisa u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, omogućili su nam bolje uslove za dalji rad i napredak“ dodaje Ristić.

3

Krajem 2014.godine, nakon više od 20 uspešnih godina rada, Agencija za nekretnine Heroldo menja pravnu formu i prerasta u Preduzeće Heroldo nekretnine doo, sa sedištem u gradu Jagodini, i sa tri filijale u opštinama Ćuprija i Paraćin, kao i u Vranju gde je Agencija za nekretnine Heroldo prva agencija za nekretnine na teritoriji tog grada.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime