Nagradni konkurs na temu funkcionisanja lokalne uprave iz ugla građana

0

U okviru inicijative „Pratim JA” objavljen je nagradni konkurs na temu funkcionisanja lokalne uprave iz ugla građana i građanki. Za učešće je potrebno na kreativan način dočarati iskustvo sa uslugama ili uopšte radom opštinske ili gradske uprave kroz video, vizualne ili pisane sadržaje. Rok za slanje priloga je 1. mart 2022.

„Informišite nas i na kreativan način podelite sa nama svoje iskustvo sa uslugama opštinske ili gradske uprave – utiske, mišljenja, stavove, zadovoljstvo ili nezadovoljstvo, predloge za unapređenje. Inspirišite druge građane i građanke da urade isto i tako pokrenite promene u svojoj zajednici!” poručuju iz Centra za evropske politike – CEP.

Promo video: https://www.youtube.com/watch?v=TA-FQEKfv6o

Autore/ke po dva najbolje dočarana pozitivna i negativna iskustva biće nagrađena GoPro akcionom kamerom i Samsung Galaxy Smart satom / Fit smart narukvicom.

Stručni žiri će selektovati pristigle priloge, a po osam najboljih priloga iz obe kategorije (pozitivna i negativna iskustva) će biti podeljeno na društvenim mrežama Centra za evropske politike. Pobednike će odlučiti publika – kreatori/ke po dva priloga iz obe kategorije koji/e osvoje najveći broj lajkova će biti nagrađeni.

Više informacija dostupno je na sajtu inicijative „Pratim JA“, putem koga se i prijavljuje na konkurs.

Konkurs se sprovodi u okviru projekta „Praćenjem javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“. Projekat sprovode Centar za evropske politike (CEP) zajedno sa partnerima (Centar za ravnomerni regionalni razvoj (CenTriR), Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD), Ekološki centar Stanište). Projekat finansira Evropska unija, uz sufinansiranje Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.  Nagrade finansira Centar za evropske politike – CEP. Nagrade se ne finansiraju iz sredstava Evropske unije, Ministarstva za ljudska i manjinska prava, ili iz sredstava ovog projekta.

Prethodni tekstFirma „PWW“ postavila novi kontejner i očistila plato gde su građani bacali đubre
Sledeći tekstProdavali i izdavali lažne potvrde o vakcinaciji

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime