U „OZON MEDIKU“ ANTICELULIT MASAŽA

0

Celulit zna da bude veoma uporan i mora da se „napadne“ na svim frontovima, a jedna od najdelotvornijih metoda je – anticelulit masaža. Celulit čini masno tkivo, koje je sa raznim toksinima zarobljeno ispod kože i daje joj ružan izgled pomorandžine kore. Njega je moguće eliminisati, ali kako je za njegov nastanak potrebno mnogo vremena, ne može da nestane preko noći. U OZON medic-u koji se nalazi u Čočetovoj ulici u Jagodini, stručnjaci uspešno pomažu u borbi protiv celulita.

6„Najbolje efekte imamo ako se urade najmanje tri serije anticelulit masaža u određenim vremenskim intervalima. Svako je telo različito i od toga zavisi koliko je nekome potrebno da stigne do željenih rezultata. Površinski džepovi u kojima je zarobljeno salo i koji vašu kožu prave da izgleda kao “kora od pomorandže“ nazivamo celulitom. Celulit se pojavljuje kod 90% žena, a ređe i kod muškaraca. Najčešće se lokalizuje na butinama, zadnjici i na stomaku. Celulit nije posledica gojaznosti i može se pojaviti i kod mršavih osoba koje nemaju problema sa težinom. Masaža ubrzava cirkulaciju i to je ono što mnogo pomaže“ kaže fizioterapeut Ivan Živadinović.jelena

Ulja koja u svom sastavu imaju bršljan koriste se u anticelulit masaži. Anticelulit masaže u OZON-u zakazuju se na telefon 035/251-766, 064/364-2985.

U kombinaciji sa vrhunskim tretmanima u Centru „Ozon esthetic Medic“ u Jagodini uz stručnu pomoć i najsavremenije aparate za anti-aging i topljenje i oblikovanje tela, možete se spremiti za leto koje dolazi. Broj na koji se možete informisati o tretmanima kao što su lipo laser, kavitacija, kriolipoliza je 069 4708133.

Prethodni tekstEVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE
Sledeći tekstSEDAM NAČINA DA NOSITE JEANS OVE SEZONE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime