U „OZON MEDIKU“ ANTICELULIT MASAŽA

0

Celulit zna da bude veoma uporan i mora da se „napadne“ na svim frontovima, a jedna od najdelotvornijih metoda je – anticelulit masaža. Celulit čini masno tkivo, koje je sa raznim toksinima zarobljeno ispod kože i daje joj ružan izgled pomorandžine kore. Njega je moguće eliminisati, ali kako je za njegov nastanak potrebno mnogo vremena, ne može da nestane preko noći. U OZON medic-u koji se nalazi u Čočetovoj ulici u Jagodini, stručnjaci uspešno pomažu u borbi protiv celulita.

6„Najbolje efekte imamo ako se urade najmanje tri serije anticelulit masaža u određenim vremenskim intervalima. Svako je telo različito i od toga zavisi koliko je nekome potrebno da stigne do željenih rezultata. Površinski džepovi u kojima je zarobljeno salo i koji vašu kožu prave da izgleda kao “kora od pomorandže“ nazivamo celulitom. Celulit se pojavljuje kod 90% žena, a ređe i kod muškaraca. Najčešće se lokalizuje na butinama, zadnjici i na stomaku. Celulit nije posledica gojaznosti i može se pojaviti i kod mršavih osoba koje nemaju problema sa težinom. Masaža ubrzava cirkulaciju i to je ono što mnogo pomaže“ kaže fizioterapeut Ivan Živadinović.jelena

Ulja koja u svom sastavu imaju bršljan koriste se u anticelulit masaži. Anticelulit masaže u OZON-u zakazuju se na telefon 035/251-766, 064/364-2985.

U kombinaciji sa vrhunskim tretmanima u Centru „Ozon esthetic Medic“ u Jagodini uz stručnu pomoć i najsavremenije aparate za anti-aging i topljenje i oblikovanje tela, možete se spremiti za leto koje dolazi. Broj na koji se možete informisati o tretmanima kao što su lipo laser, kavitacija, kriolipoliza je 069 4708133.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime