U OZON MEDICU CELOKUPNA FIZIKALNA I KINEZI TERAPIJA

0
U ambulanti za rehabilitaciju OZON MEDIC možete obaviti celokupnu fizikalnu i kinezi terapiju. Fizikalna terapija se sprovodi aparatima poslednje generacije uz nadzor diplomiranog strukovnog fizioterapeuta. Takodje aplikaciju kinesio tape traka vrši strukovni fizioterapeut sertifikovan od strane kinesio tape asocijacije.
Pored navedenih procedura ambulanta poseduje i dijagnostički deo u kome možete proveriti gustinu kostiju kao i proveru deformiteta kičmenog stuba- aparatima koji ne emituju štetno zračenje pa su potpuno bezbedni za primenu kod dece. Ukoliko imate problem sa bolom u ledjima, vratu, rukama, nogama, zglobovima, sportskim povredama ili u koliko vam je potrebna rehabilitacija ( oporavak) nakon operacije, preloma ili povrede pozovite nas ili putem online forme zakazite vas termin, a u koliko niste u mogucnosti da dodjete naš tim dolazi na vašu kućnu adresu…
Klijenti koji su uključeni u program Uniqa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja od sada mogu koristiti usluge nase ambulante, i zakazati termin preko uniqa call centra. Za sve klijente obezbedili smo 20% popusta do 25 decembra 2016.
Vaš partner za zdraviji život OZON MEDIC 035/251-766 i 064/364-29-85

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime